Més motor

Belén Garcia és escollida per tornar a disputar les WSèries

La catalana ha superat les dues sessions de pretemporada que ha organitzat el campionat

La catalana Belén Garcia ha entrat en la llista de les 18 pilots que disputaran la tercera temporada de les WSèries, el campionat femení de monoplaces que te el suport de la Fórmula 1 i coincideix en vuit curses durant la temporada. La pilot de l’Ametlla del Vallès no es va classificar directament per aquesta temporada ja que només hi entraven les vuit millors del 2021 i Belén Garcia va ser la desena de la general.

En aquests principi d’any s’han disputat dues sessions de pretemporada a Arizona i en el circuit Barcelona-Catalunya per escollir la resta de participants i Belén Garcia ha estat en aquesta llista de nou corredores. Una plaça no està assignada i en cada cursa serà per una de les pilots reserves. També repetiran en el campionat la valenciana Nerea Martí i l’alacantina Marta Garcia. Cinc de les divuit pilots debutaran en el campionat.

Les WSèries s’iniciaran el 8 de maig a Miami, els Estats Units i la segona cursa serà el 22 de maig en el circuit Barcelona-Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)