Trial

El mundial de trial començarà a L’Hospitalet de l’Infant i tindrà sis grans premis i deu curses

La comarca del Baix Camp acollirà la primera prova del 10 al 12 de juny

El mundial de trial ja ha fet públic el calendari del 2022 i la primera prova serà a L’Hospitalet de l’Infant, del 10 al 12 de juny, i es disputaran dues curses. Hi han sis grans premis previstos i en quatre d’ells es faran dues curses, per un total de deu curses puntuables. La comarca del Baix Camp no acollia el mundial de trial des de l’any 2015. Una setmana després serà el torn de la localitat andorrana de Sant Julià de Lòria, del 17 al 19 de juny i també tindrà dues curses.

Del 8 al 10 de juliol el mundial de trial tornarà a Alemanya, que no visitava des del 2016, i es faran dues curses més a Neunkirchen. La competició descansarà fins a finals del mes d’agost en que es faran dos grans premis en dos caps de setmana consecutius amb només una cursa en cada un d’ells. El 20 i 21 de’agost els pilots visitaran Comblain-au-pont, a Bèlgica, i el 27 i 28 Cahors, a França. El mundial de trial finalitzarà del 16 al 18 de setembre amb les dues últimes curses a Ponte di Legno, Itàlia.

El mundial femení de trial tindrà quatre grans premis i vuit curses, coincidint amb el masculí a Catalunya, Andorra, Alemanya i Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)