MotoGP

Aleix Espargaró fa la primera “pole” d’Aprilia a MotoGP

Aleix Espargaró ha fet història per Aprilia a MotoGP en el Gran Premi de l’Argentina en certificar la primera pole de la marca italiana en la màxima categoria. El vallesà ha fet la seva millor volta en l’últim sospir de la Q2 (1:37.688) rebaixant el temps de Jorge Martín (Ducati): 1:37.839. Tant ell com el seu company d’equip, Maverick Viñales, ja havien estat els més ràpids en les sessions prèvies d’una jornada maratoniana després que s’ajornessin alguns entrenaments. El de Roses sortirà finalment cinquè (1:38.196) rere Pol Espargaró (Honda), que ha hagut de passar per la repesca després d’una caiguda però que ha acabat fent una magnífica sessió (1:38.119).

L’última posició preferent d’Aleix Espargaró va ser la que va assolir el 2015 al Gran Premi de Catalunya amb Suzuki. El català correrà demà el seu gran premi 200 i és l’únic pilot de MotoGP que no ha guanyat cap cursa en cap de les tres categories del mundial.

El campió, Fabio Quartararo (Yamaha), sortirà sisè (1:38.281), davant la primera Suzuki, la d’Àlex Rins (1:38.455).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)