Trial

Toni Bou triomfa al Sant Jordi i encarrila un nou títol mundial d’X-Trial

El pilot de Piera ha sumat quatre victòries en les quatre proves del campionat i ja té 30 punts de marge respecte d’Adam Raga, segon a Barcelona

El pierenc Toni Bou (Montesa) ha segellat al Palau Sant Jordi el seu quart triomf en quatre proves del mundial d’X-Trial i pràcticament ha segellat un nou títol d’un campionat que s’aturarà fins a l’octubre, amb només dues curses més per disputar. El 30 vegades campió del món té 30 punts de marge respecte el pilot d’Ulldecona Adam Raga (Trrs), que avui ha estat segon. La tercera plaça del podi ha estat per a l’italià Matteo Grattarola (Beta), que també és tercer del mundial, amb 39 punts. La prova barcelonina ha reunit 4.500 espectadors, que com l’any passat han gaudit també del Women’s Trophy, amb victòria de la britànica Emma Bristow (Sherco). La catalana Berta Abellán (Scorpa) no ha pogut passar del cinquè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)