Més motor

Belén Garcia acaba quarta en la segona cursa de les WSèries del GP de Miami

La catalana ha igualat el seu millor resultat de sempre

Belén Garcia ha aconseguit una brillant quarta posició en la segona cursa de les WSèries del GP de Miami. La pilot de l’Ametlla del Vallés ha sortit des de la cinquena plaça de la graella, s’ha mantingut en el grup de les cinc primeres i en l’última volta ha superat la finesa Emma Kimilainen que en la seva lluita amb la britànica Alice Powell ha fet una virolla. Aquest quart lloc de la catalana igualada el seu millor resultat en la competició.

La victòria ha sigut per la britànica Jamie Chadwick, que també va guanyar la primera cursa, mentre que la valenciana Nerea Martí, companya d’equip de Belén Garcia, ha acabat segona, el seu millor resultat de sempre.

En la primera cursa de dissabte hi van haver penalitzacions després de la cerimònia del podi, una d’elles va afectar l’alacantina Marta Garcia, que havia acabat segona i va passar a l’onzè lloc. Per això Belén Garcia va millorar de la novena a la setena posició final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)