MotoGP

Tercer per tercera vegada

Motor. Aleix Espargaró estarà a primera línia per tercer gran premi consecutiu. Bagnaia fa la ‘pole’ en el GP de França al davant de Miller, el seu company en l’equip Ducati oficial

Per tercer gran premi de manera consecutiva Aleix Espargaró ocuparà la tercera posició de la graella de sortida. El granollerí ha tornat a fer una bona qualificació en el GP de França que es disputa al circuit de Le Mans i serà la quarta vegada aquesta temporada que està en la primera línia, ja que també va fer una posició preferent en el GP de l’Argentina. Aleix Espargaró va acabar al darrere de les dues Ducati oficials de Francesco Bagnaia i Jack Miller. L’italià va aconseguir la segona pole seguida amb un registre d’1:30.450, i va superar el seu company d’equip per només 69 mil·lèsimes. Aleix Espargaró es va quedar a una dècima i mitja de la primera plaça. Àlex Rins va acabar en la vuitena posició a més de mig segon, mentre que Marc Márquez va fer el desè temps a gairebé set dècimes del millor registre. Just darrere seu a més d’un segon va acabar el seu company d’equip Pol Espargaró. Maverick Viñales i Àlex Márquez van disputar la Q1, no la van poder superar i sortiran en la catorzena i la vint-i-unena posició, respectivament.

Cinquè lloc d’Arenas

Albert Arenas va tornar a fer una bona qualificació en Moto2 i sortirà en la cinquè lloc de la graella. El gironí va finalitzar a menys de tres dècimes (0.285) del millor temps que va aconseguir Pedro Acosta. El murcià va fer la seva primera posició preferent en el seu debut aquesta temporada a la categoria. Pedro Acosta, el campió mundial de Moto3, va fer la segona pole de la seva carrera i va marcar un registre d’1:35.803. Jeremy Alcoba es va quedar en la Q1 i sortirà des de la 27a plaça.

En Moto3 Dennis Foggia va aconseguir la primera pole de la seva carrera. L’italià ha guanyat set curses i ha fet divuit places de podi, però mai havia estat el millor en una qualificació. Va fer un temps d’1:41.621 i va superar per una dècima i mitja el seu company d’equip Tatsuki Suzuki. Xavi Artigas sortirà des de la quinzena posició mentre que Gerard Riu (KTM) va disputar la Q1 i ocuparà la 27a plaça.

Accident de Jordi Torres en MotoE

L’actual campió de MotoE, Jordi Torres, va caure en el quart revolt de la primera volta de la cursa de Le Mans i una moto li va passar per sobre de les cames. El rubinenc va ser traslladat al centre mèdic del circuit, on se li va apreciar una fractura del peroné de la cama esquerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)