Fórmula 1

Ferrari comença manant al Circuit de Barcelona-Catalunya

Fórmula 1. Leclerc i Sainz encapçalen la primera sessió d’entrenaments lliures a Montmeló, al davant de Verstappen (Red Bull)

Doblet de Ferrari en la primera sessió d’entrenaments lliures del GP de F-1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. Amb 29º de temperatura ambient i força públic a les tribunes, Charles Leclerc ha fet un temps d’1:19.828, i ha avantatjat de vuit centèsimes el seu company d’equip, Carlos Sainz, tots dos amb pneumàtics tous. Els Ferrari han estat els únics a baixar d’1:20 amb les cobertes de color vermell: Max Verstappen ha cedit més de tres dècimes (1:20.164), per bé que el pilot de Red Bull ha trobat trànsit en l’últim sector. Tanmateix, en la primera meitat de la sessió amb el pneumàtic dur, el neerlandès ha dut la veu cantant: ha baixat d’1:22 (1:21.896), prop de nou dècimes més ràpid que Leclerc.

El millor dels altres ha estat George Russell (Mercedes), que ha cedit 762 mil·lèsimes. L’altre W13, de Lewis Hamilton, ha estat sisè. Entre tots dos s’ha classificat Fernando Alonso (Alpine). Els comissaris han d’investigar ara una batussa entre Alonso i Hamilton, quan l’asturià ha entorpit l’anglès a la zona de l’Estadi, sense conseqüències.

En aquesta sessió s’han vist en acció tres pilots no habituals. El veterà Robert Kubica ha rodat amb l’Alfa Romeo de Guanyu Zhou (13è, 1:21.975) i ha estat més ràpid que Valtteri Bottas (entorpit pel trànsit). A Williams, el vigent campió de Fórmula E Nick de Vries ha substituït Alex Albon i també ha rodat millor que el titular Nicholas Latifi (18è i 19è, respectivament). Ha tancat la classificació el pilot júnior de Red Bull Juri Vips, al volant del RB18 de Sergio Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)