Més motor

Àlex Palou ocuparà el segon lloc de la graella en les 500 milles d’Indianapolis

La qualificació s’ha fet aquest cap de setmana i la mítica cursa es disputara el diumenge 29

Àlex Palou ha sigut el segon pilot més ràpid en la fast six de la qualificació de les 500 milles d’Indianapolis que s’han fet aquest cap de setmana i ocuparà la segona plaça en la graella de sortida de l mítica cursa que es disputarà el proper diumenge 29. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha marcat una mitjana de 233.499 milles per hora en les quatre voltes de l’última fase de la qualificació, els sis més ràpids, que decideix la posició preferent. Àlex Palou, de l’equip Chip Ganasi Racing, ha superat la millor posició de sortida d’un català en la Indy 500 que havia fet Oriol Servia l’any 2011 amb una tercera posició.

El primer lloc de la sortirà l’ocuparà un altre pilot del Chip Ganasi Racing, el neozelandès Scott Dixon que ha fet una mitjana de 234.046 m/h, mentgre que tercer serà el neerlandès Rinus VeeKay (Ed Carpenter Racing), amb una mitjana de 233.385.

Àlex Palou, actual campió de l’IndyCar i segon de la general aquesta temporada, va finalitzar en la segona posició de les 500 milles d’Indianapolis de l’any passat en el seu debut en la prova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)