Trial

Toni Bou,‘ in extremis’

Motor. El doble fiasco de Grattarola, quan liderava la sisena cursa del mundial, dona el quart triomf al pierenc, que té 23 punts d’avantatge

Toni Bou (Montesa) ha guanyat les dues curses del mundial de trial a l’aire lliure del cap de setmana a Neunkirchen. I això que Matteo Grattarola (Beta), tercer en la primera jornada, era el millor en la primera volta de la segona, amb tres punts d’avantatge sobre el quinze cops campió del món de l’especialitat. El doble fiasco de l’italià en la segona volta donava al pilot de Piera una altra victòria, amb 15 punts, mentre Grattarola i Jaime Busto (Vertigo) acabaven segon i tercer amb 25. Jeroni Fajardo (Beta) i Miquel Gelabert (Gas Gas) acabaven quart i cinquè amb 40 i 44 punts.

Bou, que suma quatre victòries en les sis curses disputades, té ara 23 punts de marge en la general sobre Busto i 41 respecte a l’ahir desqualificat Adam Raga (TRRS). La següent cita del mundial és el 20 i el 21 d’agost a Comblain-au-Pont (Lieja).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)