Més motor

Magnífic segon lloc de Belén García a França

Motor. W Series. La de l’Ametlla del Vallès puja al circuit Paul Ricard al podi per primera vegada en l’enèsima exhibició de Jamie Chadwick

Belén García (Quantfury Racing) va celebrar ahir una magnífica segona posició al circuit Paul Ricard en el Gran Premi de França de les Women’s Series, que li permetrà fer un salt qualitatiu en la seva progressió. García (l’Ametlla del Vallès, 22 anys), que era setena en la general i que mai abans havia pujat al podi –tenia dos quarts llocs com a millors resultats quan compleix la segona temporada en el campionat–, va fer una cursa excel·lent en la qual va marcar volta ràpida i només va ser superada per la britànica Jamie Chadwick (Jenner Racing), que suma el seu setè triomf seguit, el cinquè del present campionat, i lidera la general amb mà de ferro amb cinc triomfs en cinc curses. El podi el va completar la valenciana d’Albalat dels Sorells Nerea Martí (Quantfury Racing). La neerlandesa Beitske Visser, que tenia la pole, va ser quarta, mentre que la castellonenca Marta García (CortDAO Racing), sisena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)