Més motor

Palou sempre està lluny dels millors i acaba tretzè en la segona cursa d’Iowa

El pilot català baixa a la sisena plaça de la general de l’IndyCar

Àlex Palou no ha tingut un bon dia en la segona cursa d’Iowa d’aquest cap de setmana i ha finalitzat en la tretzena posició, i sempre ha estat lluny dels primers classificats. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor s’ha trobat un monoplaça difícil de conduir i des de l’inici, ha sortit onzè, ha anat perdent posicions. El circuit oval d’Iowa és molt curt, les voltes es fan entre 19 i 20 segons, i el català ha estat doblat diverses vegades. Les banderes grogues l’hi han permès desdoblar-se algun cop i ha acabat tretzè a una volta del guanyador.

La victòria se l’ha emportat el mexicà Pato O’Ward, que ha sumat el seu segon triomf de la temporada. La cursa ha estat dominada pel nord-americà Josef Newgarden, que va guanyar la primera que es va fer dissabte, però quan anava destacat en el primer lloc i havia completat 235 voltes de les 300 ha tingut un problema en el monoplaça, ha topat amb el mur i ja quedat fora de cursa.

Àlex Palou ha baixat fins a la sisena posició de la general, ara suma 359 punts i està a 44 de Marcus Ericsson que manté el lideratge amb 403 punts. El suec només té vuit punts d’avantatge sobre el segon, l’australià Will Power amb 395 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)