Fórmula 1

La segona té ‘trampa’

Fórmula 1. Posició preferent per a Carlos Sainz en el GP de Bèlgica, amb el segon millor temps darrere de Max Verstappen, sancionat

Carlos Sainz (Ferrari) va aconseguir el primer cap de setmana de juliol a Silverstone la seva primera posició preferent en la Fórmula 1, el dia abans d’estrenar el seu palmarès en el campionat del món. Avui (15 h, DAZN) a Spa-Francorchamps torna a sortir des del millor lloc malgrat fer el segon millor temps en la qualificació, ahir. Sergio Pérez (Red Bull) sortirà segon i Fernando Alonso (Alpine), tercer. “Està bé, estic content per sortir des de la pole. Però no m’ha agradat tant la diferència que ens treuen Max [Verstappen] i Red Bull”, va indicar el madrileny, cinquè en la general del campionat a 146 punts del primer.

Max Verstappen (Red Bull), líder del mundial amb 8 victòries en 13 curses i que té 80 punts d’avantatge respecte a Charles Leclerc, segon, va ser el més ràpid ahir amb 1:44581 i començarà quinzè –el monegasc de Ferrari, setzè amb el quart millor temps en la qualificació, endarrerida per la seva topada contra les tanques en la tercera sessió de lliures.

Els dos primers de la general van ser sancionats divendres per fer servir un quart motor –el màxim per any són tres– i una peça a la caixa de canvis no autoritzada, el primer, i elements més enllà del límit, el segon. Lando Norris (McLaren), Esteban Ocon (Alpine), Valtteri Bottas (Alfa Romeo) i Mick Schumacher (Haas) també van rebre càstig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)