Fórmula 1

Superioritat total de Verstappen, amb remuntada i novena victòria

Els Red Bull fan el quart doblet de la temporada amb Pérez segons, i Sainz acaba tercer

L’aturada de quatre setmanes per l’estiu no ha canviat res en la fórmula 1 i Max Verstappen i el seu Red Bull continuen dominant i guanyant. El neerlandès ha aconseguit la seva novena victòria i tercera de manera consecutiva en el GP de Bèlgica. Red Bull ha assolit el seu quart doblet de la temporada ja que Sergio Pérez ha acabat segon. Carlos Sainz (Ferrari), que sortia des de la primera posició ha completat el podi.

Max Verstappen ha sortit des de la quinzena plaça per una sanció per canvi de motor, però des de l’inici s’ha vist que tenia ritme per la remuntada i és el que ha fet. En la volta 11 s’ha posat primer quan Carlos Sainz ha entrat a canviar pneumàtics i després de fer el seu canvi en la volta 15, tres voltes després ha superat amb molta facilitat al madrileny a la pista i ja no ha tingut rival fins a la meta.

Carlos Sainz ha mantingut molt bé el primer lloc en la sortida i ha liderat la cursa en el primer quart del gran premi, fins que Max Verstappen ha arribat als primers llocs. El madrileny ha lluitat per la tercera plaça de podi i l’ha aconseguit. En la primer volta ha quedat fora de competició Lewis Hamilton ja que intentant superar Fernando Alonso (Alpine) s’ha pujat sobre la seva roda i trencat el Mercedes. L’asturià entrat a meta en la sisena posició per darrera Charles Leclerc (Ferrari), però ha acabat cinquè perquè el monegasc ha estat sancionat amb cinc segons per superar el limit de velocitat en el pit lane, i ha perdut una plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)