Trial

Títol virtual per a Bou

Motor. El pilot de Montesa lliga el seu setzè campionat del món a l’aire lliure amb el sisè triomf en vuit curses, ahir a Caors (Occitània)

El setzè títol seguit de campió del món a l’aire lliure per a Toni Bou (Montesa) és al sac després de la seva incontestable victòria a Caors (Occitània). El pilot de Piera n’ha aconseguit sis en vuit curses i, quan en falten dues, els dies 17 i 18 de setembre a Ponte de Legno (Itàlia), només ha d’acabar entre els dotze primers en la primera. Adam Raga (TRRS) i Matteo Grattarola (Beta) completaven el podi en la prova disputada ahir, en què Jaime Busto (Vértigo) va ser sisè amb un doble fiasco en les dues darreres zones i va ser superat per Gabriel Marcelli (Montesa) i Miquel Gelabert (Gas Gas).

Bou va completar la cita occitana amb 12 punts, Raga amb 25 i Grattarola amb 27. En la general del campionat del món a l’aire lliure, el que serà campió d’aquí a tres caps de setmana té 154 punts, Busto 118 i Raga 101.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)