MotoGP

Arenas cedeix la plaça de podi a tres voltes del final i acaba quart en Moto2

El debutant Alonso López guanya la seva primera cursa en el GP de San Marino

Albert Arenas (Kalex) ha lluitat per pujar per primera vegada a un podi en Moto2 durant tota la cursa del GP de San Marino, però ha cedit la tercera posició a tres voltes del final i ha acabat quart. El gironí sortia des de la segona plaça de la graella i s’hi ha mantingut en les primeres voltes, intentant seguir el madrileny Alonso López (Boscoscuro). Aron Canet (Kalex) ha superat Albert Arenas a dotze voltes del final, i a tres l’ha passat el mallorquí Augusto Fernández (Kalex) que s’ha situat com a nou líder de la categoria. L’anterior primer classificat, el japonès Ai Ogura (Kalex) ha acabat cinquè i ha perdut el primer lloc.

La victòria ha sigut pel debutant Alonso López que ha guanyat la seva primera cursa, i ho ha fet amb una moto Boscoscuro, poc habitual a la graella i en els primers llocs. El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet una bona remuntada i des de la 21a posició ha passat a la desena en que ha finalitzat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)