MotoGP

Marc Márquez: “L’objectiu és acabar les sis curses que queden”

Alcanyís, Japó i Tailàndia acullen aquest cap de setmana i els dos següents tres de les sis curses del campionat del mon de motociclisme, que es tanca el 6 de novembre a Xest. Son cinc curses en sis setmanes i, aquesta primera cita, està marcada pel retorn de Marc Márquez (Honda), després de la seva quarta intervenció a l’húmer dret, d’una banda; i per la lluita de Fabio Quartararo (Yamaha), Francesco Bagnaia (Ducati) i Aleix Espargaró (Aprilia) al capdamunt de la general de Moto GP; de l’altra.

“El meu objectiu és acabar cada cap de setmana. Preparar bé el 2023 i mirar de ser millor” diu Márquez, que reconeix la inferioritat d’Honda respecte la resta de fabricants que aspiren al títol. “Ells entenen la situació i saben que potser algun cap de setmana he de parar” apunta el vuit cops campió del mon, que vol tocar de peus a terra amb la seva situació i és conscient que pot patir una caiguda que afecti la seva recuperació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)