MotoGP

Cop d’autoritat d’Izan Guevara en Moto3 a Motorland

El pilot mallorquí domina la cursa de principi a fi i es referma en el lideratge del campionat

El mallorquí Izan Guevara (GasGas) ha dominat de principi a fi la cursa de Moto3 del Gran Premi d’Aragó i referma el seu lideratge de la categoria en una prova en què els seus principals rivals pel campionat, Sergio García Dolz (ara a 33 punts) i Dennis Foggia (a 58), no han pogut acabar entre els deu primers.

El pilot mallorquí ha arrencat com un coet, i han seguit la seva roda els seus companys en la primera fila, Ayumu Sasaki (Husqvarna) i Daniel Holgado (KTM). Els tres pilots han obert forat respecte un grup perseguidor liderat pel turc Deniz Öncü (KTM), que establia un nou rècord de la pista. Guevara es guardava una marxa més i a sis voltes del final forçava encara més el seu ritme. Sasaki responia, però Holgado es quedava despenjat en tercer lloc. Öncu ha acabat quart i en l’aferrissada pugna per la cinquena plaça el premi ha estat pel madrileny Adrián Fernández (KTM). Immers en aquest grup, ha arribat en onzè lloc el pilot de Sant Andreu de la Barca Xavier Artigas (CF Moto).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)