MotoGP

Zarco és el més ràpid i Marc Márquez acaba quart el primer dia del GP de Tailàndia

Aleix Espargaró no te un bon inici i només fa el tretzè temps

La primera jornada d’entrenaments del GP de Tailàndia, que torna al mundial de MotoGP després de dos anys, ha deixat a johann Zarco (Ducati) amb el millor temps (1:30.281) que ha fet en la sessió de la tarda, mentre que Marc Márquez (Honda) ha acabat quart del dia amb el registre (1:30523) que ha marcat quan ha liderat la sessió del matí.

Entre els pilots que lluiten pel títol mundial el millor ha sigut Francesco Bagnaia (Ducati) que ha fet el segon temps a només 18 mil·lèsimes de Zarco, mentre que Fabio Quartararo –el líder del mundial–; ha acabat amb el cinquè temps (1:30.555) que ha fet al matí i no ha millorat a la tarda. Aleix Espargaró (Aprilia), tal i com va avançar, no ha fet uns bons primers entrenaments i ha acabat amb el 13è temps (1:30.892) a més de sis dècimes del millor temps.

Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet uns gran entrenaments i ha acabat amb el 9è registre del dia (1:37.025) en Moto2. El tortosí s’ha quedat a set dècimes del millor temps que ha marcat l’anglès Jake Dixon (Kalex) amb 1:36.280. El seu company d’equip Albert Arenas ha finalitzat amb el 12è temps a nou dècimes.

En Moto3 els japonesos Ayumu Sasaki (Husqvarna) i Tatsuki Suzuki (Honda) han dominat les dues primeres sessions i han acabat el dia com els més ràpids. Sasaki ha fet el millor temps (1:43.503) i Suzuki s’ha quedat a menys de dues dècimes. La resta de pilots han estat lluny, a més de vuit dècimes. Xavier Artigas (CFMoto) ha acabat el 14è a gairebé un segon i mig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)