MotoGP

Chantra fa la primera ‘pole’ de la seva vida davant el seus aficionats en el GP de Tailàndia

Alboba sortirà 14è i Arenas, que ha caigut, 15è en Moto2

Somkiat Chantra (Kalex) ha aconseguit la primera posició preferent de la seva vida i ho ha fet davant els seus aficionats en el GP de Tailàndia. El pilot tailandès ha dominat la qualificació de Moto2 amb un temps d’1:35.625 i ha superat l’italià Tony Arbolino (kalex) per 85 mil·lèsimes. La tercera plaça de la graella l’ocuparà el company d’equip de Chantra, el japonès Ai Ogura que està lluitant pel mundial. Ogura ha quedat per davant del mallorquí Augusto Fernández (Kalex) el líder del mundial de Moto2.

El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet un bon cap de setmana, ha passat directament a la Q2 i sortirà des de la catorzena posició, igualant el seu millor resultat de l’any. Albert Arenas (Kalex) ocuparà la quinzena plaça a la graella i no ha pogut lluitar pels primers llocs perquè ha caigut. El gironí ha anat per terra en els primers minuts amb la mala sort que la seva moto ha fet caure al nord-americà Joe Roberts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)