MotoGP

Francesco Bagnaia és el nou campió mundial de MotoGP

Àlex Rins guanya el GP del País Valencià

Francesco Bagnaia (Ducati) és el nou campió mundial de MotoGP. L’italià s’ha assegurat el títol en la darrera cursa del campionat en el GP del País Valencià i ho ha fet després de 13 anys que cap pilot del seu país ho aconseguia, des que en el 2009 ho va fer Valentino Rossi. Francesco Bagnaia ha finalitzat en la novena posició de la cursa i això ha estat suficient. El seu rival en la lluita pel títol, Fabio Quartararo (Yamaha), necessitava guanyar i que l’italià no puntués, i només ha ocupat la quarta plaça. Els dos pilots han estat junts en l’inici de la cursa i quan Bagnaia ha intentat passar Quartararo s’han tocat, i l’italià ha perdut una aleta de la seva Ducati. El francès l’ha tornat a superar i s’ha distanciat.

La victòria en el circuit de Xest ha sigut per Àlex Rins, en la darrera cursa de la marca Suzuki en el mundial de MotoGP. El barceloní s’ha posat primer en la sortida i ha manant durant tota la cursa. La resta de pilots catalans han fet una cursa per oblidar. Aleix Espargaró (Aprilia) ha abandonat i això ha fet que perdés la tercera posició del mundial i ha acabat quartde la general. Maverick Viñales també ha abandonat, mentre que Pol Espargaró, Marc Márquez i Alex Márquez han caigut. Àlex Márquez ha tornat a la pista i ha finalitzat en la dissetena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)