Ral·lis

Neuville va líder amb Evans a només quatre segons en el Ral·li del Japó

En la darrera jornada es decidirà la victòria en l’última prova del mundial

El belga Thierry Neuville (Hyundai) afrontarà l’última etapa del ral·li del Japó, que posa fi a la temporada, amb quatre segons d’avantatge sobre el gal·lès Elfin Evans (Toyota) amb què ha mantingut una lluita aferrissada durant tota la segona jornada. Evans ha estat per davant de Neuville en dues de les tres especials de velocitat d’asfalt del matí, augmentant el seu avantatge a 5,9 segons a meitat de l’etapa. Els gal·lès ha perdut el ritme després del descans matinal i Neuville l’ha superat a la súper especial de la ciutat d’Okazaki per acabar el dia 4 segons per davant.

L’estonià Ott Tänak (Hyundai) ocupa la tercera posició, però està a 39.9 segons del líder. En les darreres cinc especials de l’última jornada tot sembla indicar que Neuville i Evans lluitaran per la victòria en l’última jornada de l’última prova del campionat. El finlandès Kalle Rovanperä (Toyota), el campió mundial, ha patit dues punxades en els dos primers trams i ha cedit el tercer lloc que ocupava al final de la primera jornada. També ha estat penalitzat i va onzè a més de sis minuts del primer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)