Dakar

Van Beveren guanya amb tretze segons de marge sobre Cornejo després d’una gran lluita

Hi ha canvi de líder en la general de motos del Dakar, Howes ocupa el primer lloc

Adrien Van Beveren (Honda) ha guanyat la cinquena etapa de l’actual edició del Dakar en motos després d’una gran lluita amb el seu company d’equip Jose Ignacio Cornejo. El francès ha superat per només 13 segons al xilè i ha sumat la seva tercera victòria d’etapa en el Dakar, la primera d’enguany. La resta de rivals que lluiten per la general i que obrien pista han arribat a més de cinc minuts, ja que s’han perdut durant uns quilòmetres. El castellonenc Joan Barrera, a més, ha caigut a 20 km de la meta, però ha pogut continuar i ha perdut catorze minuts.

Hi ha tornat a haver un canvi de líder en la general i ara ocupa la primera plaça el nord-americà Skyler Howes (Husqvarna) que ha arribat sisè a 10:05 i ha pujat al primer lloc amb només 44 segons de marge sobre l’argentí Kevin Benavides (KTM). El fins ara líder, l’australià Daniel Sanders (Gas Gas) ha perdut més de 26 minuts en l’etapa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)