Dakar

Al-Attiyah és el més fort al final i suma el segon triomf en la cinquena etapa

Hi ha hagut una gran lluita entre el qatarià, Loeb i Peterhansel, amb Sainz, que acaba segon, a l’expectativa

Nasser Al-Attiyah (Toyota) ha estat el més fort en els darrers quilòmetres i s’ha emportat la seva segona victòria en aquesta edició del Dakar al imposar-se en la cinquena etapa, un bucle de 373 km amb sortida i arribada a Hail. Durant l’etapa hi ha hagut una lluita intensa entre el qatarià i els francesos Sebastien Loeb (BRX) i Stéphane Peterhansel (Audi), que han anat passant pels punts de control amb diferències de menys d’un minut entre ells, i s’han anat intercanviant posicions en l’inici.

Nasser Al-Attiyah ha estat el que ha agafat el comandament de l’etapa en els darrers 150 km i s’ha emportat la victòria. Carlos Sainz i Lucas Cruz (Audi) s’han mantingut a l’expectativa una mica més allunyats dels tres capdavanters i han atacat al final. El madrileny i el seu copilot de Ripollet han acabat segons a 1:57 del qatarià. Stéphane Peterhansel ha arribat tercer a 3:44, mentre que Sebastien Loeb ha tingut problemes i ha perdut gairebé 20 minuts en els darrers quilòmetres.

En la general Nasser Al-Attiyah ha consolidat el primer lloc i ara té 22:36 sobre Stéphane Peterhansel que s’ha situat segon al superar el saudita Yazeed Al Rajhi (Yoyota) que ha estat quart de l’etapa, ha cedit 8:43 minuts i un lloc en la general. Carlos Sainz i Lucas Cruz mantenen la quarta plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)