Dakar

El Dakar modifica les etapes 6 i 7 per les inundacions que hi han hagut

La de demà serà 100 km més curta i dissabte es disputarà la ded diumenge

L’organització del Dakar ha decidit modificar les etapes 6 i 7 que s’han de disputar demà i dissabte. Les pluges dels últims dies han provocat inundacions, i s’ha vist afectat el lloc previst per a la instal·lació del bivac d’Al-Duwadimi, per la qual cosa la caravana del Dakar no s’hi podrà establir durant l’estada prevista.

L’etapa 6, del dia 6 de gener, es disputarà segons el recorregut de l’especial inicialment prevista, amb un quilometratge reduït en uns 100 quilòmetres. Tot seguit, els pilots i les tripulacions seguiran una ruta d’enllaç (d’uns 300 quilòmetres) fins al bivac de Riyadh. L’endemà, 7 de gener, en l’etapa 7, els participants disputaran l’especial prevista inicialment per a l’etapa 8 (Al Duwadimi - Riyadh). Al final d’aquesta especial, si les condicions meteorològiques són favorables, la caravana s’instal·larà al bivac d’Al-Duwadimi. Per a l’etapa 8, del diumenge 8 de gener, es prendran decisions segons l’evolució de la situació meteorològica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)