Més motor

Un equip per ajudar els joves del Raval

Motor. Dani Amatriain, expilot i exagent de pilots com els Espargaró i Lorenzo, funda un equip per donar visibilitat a la Fundació Gavina

L’expilot de superbikes i exmànager de pilots com els germans Espargaró, Sito Pons i Jorge Lorenzo, Dani Amaitriain (Barcelona, 1966), ha fundat un nou equip que competirà en el campionat de Catalunya de resistència de motos clàssiques. Els pilots de la formació seran Juan Cano, Xavi Arenas i Lluiset Albero. El nou equip s’anomenarà Gavina-Eurogaza-HRB.

El mateix Amatriain explica com va sorgir la idea. “Això neix d’una idea que vaig tenir jo, gràcies a una cursa a la qual em van convidar l’any passat, el dia 10 de setembre, el dia del meu aniversari, que vaig complir 56 anys, gràcies al senyor Vicente Ballester, president de l’empresa Blumaq, que em va oferir la possibilitat de pujar, de nou, a una moto antiga”, ha dit l’expilot nascut a Barcelona.

La Fundació Gavina és una organització que lluita pels drets dels nens i adolescents del barri del Raval. Concretament, Amatriain es dedica a fer xerrades a persones amb addiccions a les drogues dels joves i adolescents. La creació del conjunt té com a objectiu “difondre la imatge de la Fundació Gavina junt amb altres col·laboradors importants”. A més, volen que, amb la creació i difusió de l’equip, puguin arribar recursos per a la fundació.

L’OBJECTIU

Volem que la gent tingui coneixement de la fundació i, si arriben recursos, bo serà
Dani Amatriain
expilot de motociclisme

Amb títols internacionals

Amatriain va ser un pilot destacat dins de les superbikes. Va guanyar el títol d’Europa de la modalitat l’any 1992 i els campionats d’Espanya de superbikes l’any 1990 i de resistència els anys 1987 i 1988. Precisament, l’any 1987 va debutar al campionat del món de motociclisme a 500 cc amb una Aprilia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)