MotoGP

Marc Márquez fa una ‘pole’ espectacular amb rècord del circuit a Portimão

L’Honda del cerverí supera per 64 mil·lèsimes la Ducati de Bagnaia, el campió mundial

Marc Márquez i la seva Honda han aconseguit una posició preferent espectacular en el darrer instant i sortiran des de la primera posició en la cursa de l’esprint d’aquesta tarda i en la cursa de demà en el GP de Portugal. El gran registre d’1:37.226 ha sigut un nou rècord absolut del circuit de Portimão, i ha superat per 64 mil·lèsimes el temps del campió mundial Francesco Bagnaia i la seva Ducati. Marc Márquez havia passat per la Q1, i ja ha fet el millor temps d’1:37.970, que llavors també era un nou rècord. És la pole numero 92 del vuit vegades campió mundial.

Maverick Viñales (Aprilia) ha acabat en la setena posició amb 1:37.598, a més de tres dècimes, mentre que el seu company d’equip Aleix Espargaró, que ha caigut, ha acabat amb el dotzè temps. Àlex Márquez (Ducati) i Àlex Rins (Honda) s’han quedat en la Q1 i sortiran el tretzè i el setzè en les dues curses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)