MotoGP

Quarta ‘pole’ de Bagnaia

Motor. L’italià continua amb el seu domini i tornarà a sortir primer. Marc Márquez cau tres vegades en la qualificació i sortirà setè al GP d’Alemanya

Per quarta vegada aquesta temporada i tercera de manera consecutiva Francesco Bagnaia va portar la seva Ducati a la posició preferent d’un gran premi. L’italià, actual campió del món i líder del mundial, va ser el més ràpid en la qualificació del GP d’Alemanya, que va ser força ajustada i va superar per només 78 mil·lèsimes el seu compatriota Luca Marini i per 83 l’australià Jack Miller.

Marc Márquez i la seva Honda van caure tres vegades i ja en són quatre en aquest gran premi. La primera va ser en la Q1, que va acabar superant, i després va anar per terra dues vegades en la Q2. Tot i això, el vuit vegades campió mundial va acabar amb el setè temps a sis dècimes del millor registre. Àlex Márquez sortirà vuitè, mentre que Aleix Espargaró estarà desè en la graella. Maverick Viñales es va quedar en la Q1 i sortirà des de la tretzena plaça.

En Moto2 Albert Arenas ocuparà la novena plaça de la graella després de quedar-se a mig segon del seu company d’equip Pedro Acosta, que va fer la posició preferent. Jeremy Alcoba sortirà dissetè. Xavier Artigas va superar la Q1 en Moto3, i al final sortirà des de la dotzena posició.

Torres guanya en MotoE

Jordi Torres va guanyar la primera cursa de MotoE del dia, i va ser tercer en la segona, que es va aturar a quatre voltes del final per la pluja. En la general el rubinenc ha ampliat el seu avantatge.

Martín és el més ràpid en la cursa a l’esprint

Jorge Martín va ser el més constant i el més ràpid en la cursa a l’esprint i es va emportar de manera clara la segona victòria de l’any en les curses curtes de dissabte. El madrileny va esperar el seu moment i amb un doble avançament en la quarta volta es va situar primer i es va escapar de Francesco Bagnaia, que va ser segon. El millor català va ser Àlex Márquez, vuitè. Aleix Espargaró va ser novè i Marc Márquez va acabar fora dels punts, en l’onzè lloc. Maverick Viñales va caure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)