MotoGP

Marc Márquez decideix no disputar el GP d’Alemanya després d’una nova caiguda

El cerverí ha anat per terra en el ‘warm up’ del matí, la cinquena caiguda del cap de setmana

Marc Márquez (Honda) ha decidit que no disputarà la cursa de MotoGP del GP d’Alemanya. El cerverí, que ha aconseguit onze victòries en el circuit de Sachsenring, ha caigut en el warm up de l’inici de la jornada, la cinquena caiguda d’aquest gran premi i ha hagut de passat per la clínica. Se li ha diagnosticat una petita fractura en el dit gros de la mà dreta. També tenia dolor en el turmell dret, però ha estat declarat apte per competir.

S’ha esperat a veure l’evolució física i anímica del pilot i un cop ha finalitzat la cursa de Moto2, a menys d’una hora de la cursa de MotoGP s’ha anunciat oficialment que Marc Márquez no estaria en la graella de sortida. En el comunicat de l’equip Repsol Honda s’ha dit que Marc Márquez es retira del GP d’Alemanya i que el pilot ha optat per no disputar el GP d’Alemanya després de patir un nou accident.

Marc Márquez ha afirmat en declaracions a DAZN que ha estat ell qui ha decidit no competir: “Després de 4 o 5 caigudes no estic llest per córrer. He decidit calma i a Assen més”. També ha comentat: “Tinc molts cops en el cos”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)