MotoGP

Marc Márquez va a Assen amb ganes de treballar i recopilar dades

El pilot d’Honda vol deixar enrere l’últim gran premi en que no va competir diumenge després de cinc caigudes

Marc Márquez estarà present al circuit d’Assen, als Països Baixos i ja està preparat per pilotar la seva Honda. El vuit vegades campió mundial no va disputar la cursa de diumenge passat del GP d’Alemanya perquè després de cinc caigudes en tres dies en el circuit de Sachsenring no es veia amb cor de competir. En declaracions facilitades pel seu equip Marc Márquez explica: “Arribo a Assen amb ganes de deixar enrere el cap de setmana dur d’Alemanya. Tenim una cursa més abans de l’aturada estiuenca i l’objectiu és recopilar moltes dades i bones perquè els enginyers puguin treballar durant aquestes properes setmanes. Aquest és l’enfoc per al cap de setmana, hem de mantenir la calma i afrontar el gran premi amb un pla clar.”

En la nota del seu equip, s’explica que el cerverí ha descansat un parell de dies per recuperar-se de les caigudes que va patir. El gran premi d’aquest cap de setmana serà l’últim abans de l’aturada del mes de juliol i el següent serà el GP de la Gran Bretanya el 6 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)