MotoGP

Aleix Espargaró és el més ràpid en els entrenaments d’Indonèsia per davant de Viñales

El granollerí ha fet el rècord del circuit de Mandalika

Aleix Espargaró (Aprilia) ha estat el més ràpid en els entrenaments del GP d’Indonèsia i amb 1:30.474 ha batut el rècord del circuit de Mandalika en MotoGP. El granollerí ha caigut a falta de dotze minuts per acabar la sessió i ha sigut després quan ha fet el seu registre. El seu company d’equip Maverick Viñales ha marcat el segon temps a només una dècima i mitja. Els dos pilots d’Aprilia han estat en els primers llocs gairebé en tota la sessió. Marc Márquez (Honda) ha acabat sisè amb 1:31.106, a sis dècimes i també ha passat directament a la Q2 de demà a la matinada.

Pol Espargaró (KTM) haurà de disputar la Q1 ja que ha fet l’onzè registre, a vuit dècimes. També haurà de passar per la primera sessió de qualificació el líder del mundial Francesco Bagnaia (Ducati), setzè temps. Àlex Rins (Honda), que ha fet el seu segon intent de tornar en un gran premi, ha acabat el 21è a gairebé dos segons. Àlex Márquez (Ducati) tornava a competir després de la seva lesió a les costelles, ha caigut en la primera sessió d’entrenaments i ha renunciat a seguir en el gran premi pel dolor que encara pateix, i així poder estar en les següents curses.

Pedro Acosta (Kalex) ha fet el rècord absolut del circuit de Mandalika en Moto2 amb 1:34.456, i ha acabat la primera jornada amb el millor tempos. El murcià ha superat per gairebé dues dècimes Aron Canet (Kalex), que ha acabat amb el segon registre (1:34.636), també millor que l’anterior rècord. Albert Arenas (Kalex) ha fet dues bones sessions d’entrenaments i ha realitzat el vuitè temps (1:35.043) a mig segon del seu company d’equip. Jeremy Alcoba (Kalex) ha acabat amb el 20è registre (1:35.728).

En Moto3 Deniz Öncü (Kalex) ha fet el millor registre amb 1:39.855, nou rècord, i ha superat per només una dècima el segon, Diogo Mireira (KTM). Xavier Artigas (CFMoto) ha acabat 26è amb 1:41.438 a més du’n segon i mig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)