MotoGP

Martín signa el doblet de dues curses en el GP de Tailàndia

Bagnaia puja a la segona plaça de podi i Aleix Espargaró acaba cinquè

Jorge Martín (Ducati) ha aconseguit la victòria en la cursa llarga de diumenge i ha signat el doblet en el GP de Tailàndia, ja que dissabte també va guanyar la cursa a l’esprint. El madrileny ha sumat la seva quarta victòria de l’any en les curses de gran premi i s’ha apropat una mica més a Francesco Bagnaia (Ducati) en la general i està a 13 punts. L’italià ha pujat a la segona plaça del podi tot i entrar tercer a meta, ja que Brad Binder (KTM) ha sortit dels limits de la pista en l’última volta ha estat sancionat amb un lloc i ha baixat de la segona a la tercera plaça. Els tres pilots han protagonitzat una gran lluita en les dues darreres voltes i el sud-africà s’ha arribat a posar primer i l’italià ha intentat fer un doble avançament que no ha culminat.

Aleix Espargaró (Aprilia), que sortia tercer, ha perdut posicions en l’inici de la prova i al final ha remuntat fins la cinquena plaça, mentre que Marc Márquez (Honda) ha lluitat força estona amb el granollerí i ha estat setè. Pol Espargaró (KTM) ha ocupat el divuitè lloc, mentre que Maverick Viñales (Aprilia) s’ha retirat a tres voltes del final i Àlex Márquez (Ducati) ha caigut a catorze voltes per acabar quan anava en un gran tercer lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)