Dakar

Carlos Sainz i Lucas Cruz tenen a tocar la victòria final

Loeb, el seu únic rival, té problemes mecànics i perd més d’una hora

Carlos Sainz i Lucas Cruz (Audi) han fet un pas gairebé definitiu per aconseguir la victòria final en el Dakar en l’onzena i penúltima etapa de 420 km d’especial entre Al-Ula i Yanbu. El madrileny i el copilot de Ripollet tenen ara 1h27:06 de marge sobre el segon, el belga Guillaume de Mevius (Toyota) quan falta l’última etapa de 175 km. Carlos Sainz i Lucas Cruz han acabat tercers de l’etapa sense problemes, mentre que el seu únic rival en la general, Sébastien Loeb (Prodrive), ha tingut problemes mecànics i ha estat més d’una hora aturat, perdent totes les possibilitats de lluitar pel triomf.

Carlos Sainz i Lucas Cruz han sortit decidits a marcar els millors temps sense especular amb la seva avantatge en la general i Sébastien Loeb, ha agafat el repte. En el km 132 però, el francès ha tingut una avaria en les suspensions i ha estat més d’una hora aturat. S’han plantejat la retirada, però l’equip xinès YunXiang, amb un Prodrive, l’ha ajudat i Sébastien Loeb ha tornat a la pista, per intentar mantenir una plaça en el podi de la general.

La victòria d’etapa, la segona seguida, ha estat pel francès Guerlain Chicherit (Toyota) amb 4h43:00, mentre que Carlos Sainz i Lucas Cruz han acabat tercers a 5:35, després de baixar el ritme en la segona part de l’etapa per no tenir problemes.

Sébastien Loeb ha arribat a meta a 1h27:15 del guanyador, i ha pogut conservar el podi de la general, és tercer a 1h35:02 del madrileny, però només està a vuit minuts del segon, el belga Guillaume de Mevius. El brasiler Lucas Moraes i el copilot igualadí Armand Monleon (Toyota), que eren els tercers de la general, han tingut problemes mecànics, han perdut més de dues hores i han baixat a la novena plaça a més de tres hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)