Dakar

Ricky Brabec guanya per segona vegada el prestigiós Tuareg

El nord-americà ha mostrat la seva solidesa durant tota la cursa

Ricky Brabec (Honda) va aconseguir la seva segona victòria en motos en el Dakar mostrant la seva solidesa al llarg de tota la competició. El nord-americà va guanyar al 2020 i va ser segon al 2021, i en aquest 2024 ha tornat al més alt del podi i s’ha emportat per segona vegada el prestigiós trofeu del Tuareg. Ricky Brabec ha finalitzat amb 10:53 de marge en la general sobre Ross Branch (Hero) i amb 12:25 sobre Adrien Van Beveren (Honda), els seus grans rivals, sobretot en la segona setmana de la competició. El nord-americà només ha sumat una victòria d’etapa, en la desena, però en la resta, menys en el pròleg, ha estat entre els deu primers.

En l’última etapa de 175 km d’especial cronometrada, amb sortida i arribada a Yanbu, Ricky Brabec no s’ha arriscat i ha acabat vuitè per davant de Ross Branch. El pilot de Botswana ha mantingut la segona plaça en la general, tot i que Adrien van Beveren ho ha intentat fins al final, i s’ha quedat a un minut i mig.

L’última victòria d’etapa en aquesta edició ha estat per l’argentí Kevin Benavides (KTM), el campió de la passada edició, que s’ha imposat per un minut a l’australià Toby Price (KTM).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)