Fórmula 1

Sainz suma la seva tercera victòria i Verstappen abandona en el GP d’Austràlia

El madrileny avança al campió mundial en la segona volta i després el neerlandès te problemes en el Red Bull

Carlos Sainz ha aconseguit la seva tercera victòria en la Fórmula 1 al guanyar de manera clara el GP d’Austràlia i Ferrari ha sumat un gran doblet ja que Charles Leclerc ha finalitzat en la segona posició. El campió mundial i dominador de les dues primeres curses d’aquest any, Max Verstappen, ha abandonat en el circuit urbà d’Albert Park per problemes en el seu Red Bull. El madrileny no va disputar l’últim gran premi perquè el van operar d’urgència d’apendicitis a l’Aràbia Saudita i dues setmanes després ha aconseguit la victòria. La darrera va ser a Singapur l’any passat.

Després d’una bona sortida des del segon lloc de la graella Carlos Sainz ha avançat Max Verstappen en la segona volta i s’ha començat a distanciar. El neerlandès ha tingut problemes a partir de la tercera volta i en la quarta s’ha incendiat el fre de la roda dret del darrera i ha hagut d’abandonar. L’última cursa que Max Verstappen i el seu Red Bull es van haver de retirar va ser l’any 2022, també a Austràlia.

Carlos Sainz ha dominat la cursa amb un bon ritme, controlant al seu company d’equip Charles Leclerc que s’ha situat segon i ha completat el doblet. Lando Norris (McLaren) ha acabat tercer. Fernando Alonso (Aston Martin) ha finalitzat en una bona sisena plaça. En les últimes voltes George Russell ha atacat l’asturià, però l’anglès ha xocat contra el mur en la darrera volta i la cursa s’ha acabat amb safery car virtual. Varies hores després del final de cursa Fernando Alonso ha estat sancionat amb 20 segons per la FIA per una maniobra al defensar-se de George Russell i ha baixat al vuitè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)