MotoGP

Viñales cau quan lluitava pel podi i Martín guanya a Portugal

Els germans Marc i Àlex Márquez també van per terra i el millor català és Aleix Espargaró en el vuitè lloc

Maverick Viñales (Aprilia) ha caigut quan estava lluitant pel podi en el GP de Portugal, un gran premi que ha guanyat Jorge Martín (Ducati). La cursa ha estat accidentada en les últimes tres voltes ja que Marc Márquez (Ducati) i Francesco Bagnai (Ducati) s’han tocat i han anat per terra quan estaven en la cinquena i la sisena posició. El debutant Pedro Acosta (KTM) ha aconseguit la tercera plaça del podi.

Jorge Martín s’ha situat primer a la sortida i no ha abandonat aquesta posició fins creuar la línia de meta. Maverick Viñales ha estat en tot moment al seu darrera sense problemes, però en l’última volta la moto s’ha bloquejat, Enea Bastianini (Ducati) l’ha superat i tot seguit el rosinc ha anat per terra. Marc Márquez també ha caigut, però ha tornat a pista i ha acabat setzè, i el seu germà Àlex Márquez (Ducati) ha caigut en la segona volta, ha tornat a pista i al final s’ha retirat. El millor català ha estat Aleix Espargaró (Aprilia) en la vuitena plaça, mentre que Àlex Rins (Yamaha) ha acabat tretzè.

Vuitè lloc d’Arenas

Aron Canet (Kalex) ha guanyat la seva primera cursa de Moto2 de manera clara després d’haver fet 20 podis. S’ha situat en el primer lloc del mundial de la categoria. Albert Arenas (Kalex) ha finalitzat en la vuitena posició després de ser cinquè en les primeres voltes, mentre que Jeremy Alcoba (Kalex) ha acabat onzè. En Moto 2 Joel Esteban (CFMoto) ha ocupat la vuitena plaça després d’una gran cursa on en els primeres voltes ha estat en el grup capdavanter. La victòria l’ha aconseguit Dani Holgado (GasGas) que és el nou líder del mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)