Fórmula 1

La Fórmula 1 proposa un canvi en el sistema de puntuació

De cara a la temporada 2025, la categoria reina de l’automobilisme podria donar punts als 12 primers

La Fórmula 1 planteja un canvi molt important de cara a la pròxima temporada. La categoria reina de l’automobilisme proposa un canvi en el sistema de puntuació. Aquest canvi es parlarà en la pròxima reunió entre la Federació Internacional de l’Automobilisme i la direcció del campionat en la Comissió de la Formula 1.

Aquest canvi consistiria en el fet que, en lloc dels 10 primers, els 12 primers serien els que puntuarien. Aquest canvi és provocat per la manca d’oportunitats que tenen els pilots de la part mitjana/baixa de la graella per aconseguir punts sovint. De fet, segons informacions, els equips han pressionat i la idea ha sorgit per aquest motiu.

Per aquest motiu i per no afectar els equips principals, és a dir, Red Bull, Ferrari, Mercedes, McLaren i Aston Martin, els punts es modificaran des de la vuitena posició. És a dir, el primer en continuarà rebent 25, el segon 18, el tercer 15, el quart 12, el cinquè 10, el sisè 8 i el setè, 6. En la vuitena posició, es passaria a rebre 5 punts, en la novena, 4, en la desena, 3, en l’onzena, 2 i, finalment, el dotzè obtindria un punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)