MotoGP

El Circuit es torna a renovar

Motor. Un nou mirador, un nou edifici per als VIP i les modificacions en els accessos per millorar el trànsit són les novetats

El Circuit de Barcelona-Catalunya, un any més, tindrà les millors categories del motor del món. Per preparar-se per a l’ocasió i, a més, amb l’objectiu de continuar modernitzant-se cada vegada més, el Circuit presenta una sèrie de novetats interessants que van des dels accessos a les instal·lacions fins a la construcció de nous edificis i la remodelació de les estructures ja existents.

Nou: Pitlane Lounge

La primera gran modificació que hi ha és un nou edifici situat al costat del pit lane anomenat Pitlane Lounge. Es tracta d’un edifici amb tres plantes (comptant la planta baixa) i, en principi, està destinat als VIP que vagin a veure la cursa. Encara no està del tot construït, però la instal·lació està operativa, ja que serveix com a centre per als mitjans mentre reconstrueixen l’anterior.

Un nou mirador

Situat a la recta entre el revolt de Campsa i La Caixa, aquest edifici s’ha fet des de zero, per al gaudiment dels aficionats i els VIP. No obstant això, el mirador continua en construcció, tot i que ja es veu que les obres estan força avançades. Per això, s’espera que pugui estar a punt sense problemes al mes de juny.

Remodelacions

Més enllà de les noves construccions, s’estan renovant edificis. Per exemple, s’està renovant el centre per als mitjans, a més d’habitacions dels VIP. A més, s’està construint una nova coberta que afegeix una nova planta al Circuit.

Modificacions en l’accés al Circuit

Una de les principals queixes que hi ha hagut durant les anteriors edicions del Gran Premi de F-1 són els accessos d’entrada al Circuit i de sortida cap a la ciutat de Barcelona. Cada jornada es formaven llargues cues que provocaven les queixes dels aficionats a les xarxes socials. Aquestes queixes sembla que han estat escoltades pels promotors de la cursa i per la Generalitat i de cara als següents esdeveniments hi ha petites modificacions en els accessos. Per exemple, l’entrada per la C-17 des de Mollet del Vallès; es podrà accedir directament des de la carretera i la rotonda que porta cap al Circuit. Un primer pas. Ja es veurà si aquest canvi dona resultat aquest mes de juny o si els promotors han de fer més modificacions en l’edició del 2025.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)