MotoGP

Marc Márquez torna a ser segon en una cursa a l’esprint, la cinquena vegada

Francesco Bagnaia guanya la cursa de dissabte en el GP d’Itàlia

Marc Márquez (Ducati) ha tornat a finalitzar en la segona posició en una cursa a l’esprint, aquest cop en el GP d’Itàlia. El cerverí ha sumat el seu tercer segon lloc seguit en les curses de dissabte i el cinquè de la temporada. La victòria ha estat pel campió mundial Francesco Bagnaia (Ducati) que ha dominat des de l’inici i ha aconseguit per primera vegada aquesta temporada ser primer en una cursa a l’esprint. Marc Márquez ha estat amb els millors des de la sortida i en la cinquena volta, de les onze de la cursa, ha superat Jorge Martín (Ducati) i s’ha situat segon. El madrileny, el líder del mundial, s’havia tocat tres voltes abans amb Enea Bastianini (Ducati) que ha caigut, i dues voltes després ha caigut ell.

Maverick Viñales (Aprilia), que sortia tercer, ha perdut posicions en les primeres voltes, però després s’ha recuperat una mica i ha acabat cinquè. Àlex Márquez (Ducayi) ha finalitzat vuitè per davant d’Aleix Espargaró (Aprilia), mentre que Àlex Rins (Yamaha) ha ocupat la tretzena posició. Al deu darrera, en el catorzè lloc, ha acabat Pol Espargaró (KTM) que competeix amb una invitació.

Jeremy Alcoba (Kalex) sortirà des de l’onzena posició de la graella en Moto2. El tortosí ha superat la Q1 i en la Q2 ha fet l’onzè temps (1:40.551) i s’ha quedat a sis dècimes del nord-americà Joe Roberts (Kalex) que ha fet la pole amb 1:49.877. Albert Arenas (Kalex) i Xavier Artigas (Forward) no han superat la Q1 i sortiran 24è i 31è respectivament.

En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) s’ha quedat en la Q1 i ocuparà la 19a plaça de la graella de sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)