Fórmula 1

Esteban Ocon deixarà Alpine a final de temporada

El francès deixarà vacant el seu seient a l’equip francès després d’una etapa de cinc anys amb els d’Enstone

Esteban Ocon no continuarà en l’equip Alpine a partir de la temporada 2025. El francès deixarà de formar part de l’equip amb base a Enstone després d’una etapa de 5 anys. En aquestes cinc temporades amb l’equip de la marca Renault, Esteban Ocon ha aconseguit una victòria al GP d’Hongria 2021, a més de dos podis.

A la vegada, també ha col·leccionat polèmiques amb els seus companys d’equip com Fernando Alonso o Pierre Gasly. La més recordada d’aquestes va ser amb el dues vegades campió del món, cosa que va provocar la marxa de l’asturià. De fet, una nova polèmica ha estat, en part, el motiu del seu acomiadament de l’equip del seu propi país.

I és que, durant la primera volta del passat Gran Premi de Mònaco, Ocon va buscar un avançament impossible sobre el seu company Gasly, provocant un accident i la seva retirada de la cursa. Amb aquesta acció, sembla que Alpine ja ha dit basta. Ara, el dorsal 31 haurà de buscar-se un nou equip amb el qual situar-se a partir de la pròxima temporada i de cara a les noves regulacions del 2026.

En principi, segons els últims rumors, són tres els equips interessats en Ocon: Mercedes, en el cas que el jove de la F2, Andrea Kimi Antonelli, no sigui l’escollit, Sauber, que es convertirà en Audi a partir del 2026, i Williams, amb aquests dos últims equips depenent de la decisió que prengui Carlos Sainz.

Parlant de Sainz, és una de les opcions que hi ha sota la taula de l’equip Alpine, però no és l’única. Els pilots de l’equip Sauber (Valtteri Bottas i Guanyu Zhou) estan també entre els candidats, a més del pilot reserva de l’equip, Jack Doohan, i el pilot d’Alpine al mundial de resistència, Mick Schumacher.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)