MotoGP

Enea Bastianini pilotarà per Gas Gas Tech3 l’any 2025

L’italià deixarà la moto oficial de Ducati, que ocuparà Marc Márquez, per substituir Pedro Acosta, que marxa a KTM

L’italià Enea Bastianini està prop de convertir-se en pilot de l’equip Gas Gas Tech3 per a la temporada 2025, segons ha confirmat el seu agent al mitjà italià RAI1. L’italià, actual pilot de l’equip oficial de Ducati, deixarà l’equip italià a finals d’aquesta temporada, un lloc que, a falta de confirmació oficial, serà per Marc Márquez, després del fitxatge de Jorge Martín per Aprilia.

Amb el pilot de Cervera encaminant el seu destí a l’equip italià, Bastianini sembla haver trobat el seu lloc a la graella de l’any 2025 en un equip Gas Gas que perdrà el seu major pilot, Pedro Acosta, que ha fitxat per l’equip oficial de KTM de cara a la pròxima temporada, on portarà la mateixa moto que l’equip oficial.

Amb aquest fitxatge, Gas Gas incorpora un pilot experimentat, amb quatre temporades d’experiència i ha aconseguit cinc podis, nou ‘poles’ i 24 podis, lluitant pel campionat de l’any 2022 fins al tram final de la temporada, acabant en la tercera posició al campionat, només superat per Pecco Bagnaia i Fabio Quartararo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)