Fórmula 1

Sergio Pérez renova amb Red Bull fins a l’any 2026

El mexicà ha aconseguit cinc victòries, tres ‘poles’ i 29 podis amb l’escuderia campiona del món els últims dos anys

Sergio Pérez ha renovat amb l’equip Red Bull fins a la temporada 2026. El mexicà, d’aquesta forma, continuarà amb els actuals campions del món durant dues temporades més. El pilot nascut a Guadalajara s’ha convertit en un dels pilots més consistents i ràpids de la graella i, gràcies al seu rendiment, continuarà amb els austríacs.

En total, Sergio Pérez porta quatre temporades amb Red Bull (arribarà a les sis amb aquest nou contracte), on ha aconseguit cinc victòries, tres poles i 29 podis, aconseguint el sots campionat de la temporada 2023. A més, amb la seva ajuda, Red Bull va aconseguir tres campionats de pilots amb Max Verstappen i dos de constructors.

Amb aquest acord, Red Bull confirma la seva alineació de cara al nou reglament tècnic, que començarà l’any 2026. Amb això, a més, s’acaben tota mena d’especulació (tot i que era mínima) d’un possible fitxatge de Carlos Sainz amb l’equip de les begudes energètiques, a més d’un possible ascens dels pilots de l’equip RB (Yuki Tsunoda i Daniel Ricciardo).

A més, aquest anunci deixa només una vacant en un dels cinc millors d’equips de la graella: Mercedes, que encara ha de cobrir la vacant que deixa Lewis Hamilton. En aquest punt, el favorit és el jove pilot de la Formula 2, Andrea Kimi Antonelli, davant dels rumors que l’equip no ha fet una oferta a pilots importants disponibles com Carlos Sainz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)