MotoGP

Ducati oficialitza el fitxatge de Marc Márquez

El lleidatà signa un contracte per dues temporades i serà el company de Pecco Bagnaia fins l’any 2026

Ja és oficial el que semblava un secret a veus. Marc Márquez és, oficialment, nou pilot de l’equip oficial de Ducati per a la temporada 2025. El lleidatà signa un contracte per dues temporades, fins l’any 2026. El pilot de Cervera, d’aquesta forma, agafarà la moto oficial i serà el company de Pecco Bagnaia a l’equip campió del món, guanyant-li la partida a l’altre candidat a la moto oficial, el nou pilot d’Aprilia, Jorge Martín.

“Estic molt content de vestir de vermell la pròxima temporada amb l’equip oficial de Ducati a MotoGP. Pràcticament des del primer contacte amb la Desmosedici GP (la moto de la casa Ducati) vaig gaudir pilotant i la meva adaptació ha estat molt bona”, va comentar un Marc Márquez que tenia molt clara la seva ruta.

“A partir d’aquell moment vaig entendre que el meu objectiu era continuat el camí natural, seguir creixement i passar a l’equip oficial on Pecco Bagnaia ha estat campió del món dos anys consecutius. Estic realment feliç de poder complir aquest gran repte a partir de l’any 2025 i molt agraït per la confiança que Ducati ha posat en mi”, han estat les paraules del pilot de Cervera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)