Trial

Toni Bou guanya la primera cursa del TrialGP d’Andorra

Motor. El pilot pierenc (Honda) s’imposa en la prova de dissabte al Principat, mentre que el barceloní Miquel Gelabert (Vertigo Motors) finalitza en quarta posició, l’ulldeconenc Adam Raga (TRS) en la sisena i el terrassenc Aniol Gelabert (TRS) en la vuitena

El pierenc Toni Bou (Honda) ha guanyat la primera cursa del GP d’Andorra disputada avui al Principat amb un total de 23 punts. La segona plaça ha estat per al seu company d’equip, el gallec Gabriel Marcelli (Honda), que n’ha registrat 58.

D’altra banda, el barceloní Miquel Gelabert (Vertigo Motors) ha finalitzat en quarta posició (60), mentre que l’ulldeconenc Adam Raga (TRS) ha acabat la prova en la sisena plaça (69) i el terrassenc Aniol Gelabert (TRS) en la vuitena (79).

Demà es disputarà la segona cursa, en què Bou, a qui l’any passat se li va escapar el triomf a Andorra, defensa la primera posició del mundial de trial amb 60 punts. Marcelli és el seu perseguidor amb 49. El tercer lloc és per a Raga (42), el quart per a Aniol Gelabert (34) i el setè per a Miquel Gelabert (29).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)