MotoGP

Maverick Viñales correrà amb Gas Gas l’any 2025

El gironí deixa l’equip oficial d’Aprilia i arriba a l’equip gironí, on tindrà la mateixa moto que l’equip oficial de KTM

El gironí Maverick Viñales serà nou pilot de l’equip Gas Gas Tech3 per a la pròxima temporada de MotoGP, on compartirà l’equip amb l’actual pilot de l’equip oficial de Ducati, Enea Bastianini. El pilot de Roses, d’aquesta forma, deixarà Aprilia, on hi havia estat les últimes dues temporades i competirà en la seva quarta marca diferent, després de Suzuki, Yamaha i Aprilia.

Maverick va arribar a Aprilia l’any 2022 després de sortir de l’equip Yamaha. En aquestes dues campanyes, Viñales havía aconseguit una victòria, 7 podis i 2 ‘poles’. S’esperava que, després de l’adéu d’Aleix Espargaro i l’arribada de Jorge Martín a l’equip italià, la continuïtat estava pràcticament garantida. No obstant això, sembla que Viñales i Aprilia no han arribat a un acord final i el gironí marxa a l’equip gironí Gas Gas, on tindrà un KTM oficial la pròxima temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)