MotoGP

Retorn amb un GP de la Gran Bretanya amb gust històric

MotoGP. Dissenys ‘vintage’ a les motos per celebrar el 75è aniversari del mundial

Després de l’aturada del mundial de MotoGP durant gairebé un mes per l’estiu, les curses es reprenen amb el GP de la Gran Bretanya al circuit de Silverstone aquest cap de setmana. Aquest any el mundial de motociclisme celebra el setanta-cinquè aniversari i en aquest gran premi els equips competiran amb dissenys vintage molt especials a les motos, recordant moments clau de la marca, l’equip o el país que representen.

Des del punt de vista esportiu, en la màxima categoria de MotoGP, Francesco Bagnaia, el campió mundial, intentarà continuar amb la bona ratxa de resultats que el va portar al lideratge després de guanyar les quatre darreres curses de gran premi abans de l’aturada. Jorge Martín intentarà tornar a centrar-se i recuperar el primer lloc de la general.

Aleix Espargaró i Àlex Rins, que estaven lesionats abans de l’aturada, han estat declarats aptes i podran competir a Silverstone.

Rins, a Yamaha fins al 2026

Àlex Rins continuarà a l’equip Monster Energy Yamaha dues temporades més. El pilot català va signar per als anys 2025 i 2026. El barceloní es va incorporar a Yamaha aquest mateix 2024, després del seu pas per l’equip satèl·lit d’Honda. En el seu comunicat Yamaha va destacar les 18 victòries –sis en MotoGP– i els 58 podis –18 en la màxima categoria– que ha sumat en el mundial. També valora el treball i l’experiència del pilot català de 28 anys en el desenvolupament de la moto. Rins va comentar: “Estic molt content de continuar treballant amb Yamaha dos anys més i vull agrair a l’equip la confiança dipositada en mi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)