Més motor

La regularitat de Palou

Motor. El català acaba l’onzena cursa, de tretze puntuables, entre els cinc primers i amplia el seu avantatge en l’IndyCar. Fa un pas important per revalidar el títol quan falten quatre proves

Àlex Palou va acabar per onzena vegada entre els cinc millors en una de les tretze curses puntuables que s’han disputat de l’IndyCar, en ser quart en l’oval de Madison. El pilot català va tornar a fer una demostració de la seva regularitat i això el va portar a ampliar el seu avantatge en la general de la competició, i va fer un pas important per revalidar el títol quan només queden quatre curses per acabar.

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor suma 443 punts i supera per 59 el segon classificat, Colton Herta, i per 65 i 66 respectivament el tercer i el quart, que són Scott Dixon i Will Power. Quan queden 216 punts –54 és el màxim per cada cursa– per disputar, hi ha 11 pilots amb possibilitats matemàtiques de lluitar pel títol, tot i que només 6 estan a menys de 100 punts i tenen possibilitats reals.

En aquesta campanya Àlex Palou ha aconseguit tres victòries, tot i que una va ser en una cursa que no era puntuable. En els altres dos triomfs el català va sumar al màxim de punts, els 54. Àlex Palou també va ser dos cops segon, una vegada tercer, quatre cops quart i dues vegades cinquè. En una ocasió va quedar setzè i només una vegada no va acabar la cursa, per un accident, però es va classificar 23è i va sumar 7 punts.

Cap dels seus rivals immediats en la lluita pel títol de l’IndyCar pot competir per ara amb aquesta regularitat. Colton Herta –una victòria– i Scott Dixon –dos triomfs– només tenen set resultats entre els cinc millors en les tretze curses, i Will Power n’hi té cinc, amb dues victòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)