MotoGP

Nova remuntada, i tercer

MotoGP. Marc Márquez surt novè i lluita pel segon lloc en el GP del Japó. Francesco Bagnaia guanya la sisena cursa esprint de l’any

Marc Márquez va tornar a protagonitzar una bona remuntada i va finalitzar en la tercera posició de la cursa esprint del GP del Japó en el circuit de Motegi. El cerverí havia fet un gran temps en la qualificació que el situava primer, però l’hi van treure per un fora de límits i va sortir des de la novena posició. En la segona volta ja estava quart i a dues voltes del final va lluitar amb Enea Bastianini pel segon lloc, però va acabar tercer.

Francesco Bagnaia va guanyar la sisena cursa de dissabte i la tercera consecutiva. L’italià es va situar primer a quatre voltes del final quan Pedro Acosta, que havia fet la pole i anava primer, va caure. Francesco Bagnaia va retallar sis punts en la lluita pel mundial i ara està a 15 de Jorge Martín, el líder. El madrileny va sortir des de l’onzena posició de la graella ja que va caure en la qualificació. En la cursa esprint va fer una bona sortida, va anar remuntant i va finalitzar en una bona quarta plaça.

Àlex Márquez va acabar setè, mentre que Maverick Viñales va finalitzar novè. El rosinc havia fet una gran qualificació i va sortir des del tercer lloc, però el va tocar en el primer revolt, va perdre llocs i no es va recuperar. Àlex Rins va ocupar la setzena plaça i Aleix Espargaró va caure. En Moto2 Albert Arenas sortirà des de la setzena posició de la graella, mentre que Jeremy Alcoba i Xavier Artigas no van superar la Q1 i sortiran 22è i 27è. En Moto3 Joel Esteban es va quedar en la Q1 i sortirà 19è.