Motociclisme

Efrén Vázquez no podrà lluir la ikurrin al dorsal

Motociclisme. GP de Catalunya. La IRTA obliga el pilot basc a tenir un dorsal d'un sol color perquè no s'identifica amb claredat

El pilot de l'equip JHK T-Shirt Laglisse Efrén Vázquez haurà de fer canvis a la seva moto. Aquesta vegada, però, no són mecànics sinó estètics. I és que la IRTA –l'associació internacional d'equips– va comunicar ahir a Vázquez que la bandera basca dibuixada al dorsal de la seva moto comporta problemes de visibilitat des de la torre de control del Circuit de Catalunya. El basc es va mostrar indignat per la decisió de l'associació d'equips. Segons va explicar el pilot basc a El 9 Esportiu, l'associació d'equips va argumentar el canvi per la dificultat d'identificar-lo en passar per la recta. Vázquez, empipat, va argumentar que alguns pilots de Moto GP –com per exemple Casey Stoner– també porten símbols al dorsal i, segons el basc, l'IRTA va respondre que “Moto GP és un cas a part”.

Vázquez ha lluït la ikurrin al seu dorsal des del Gran Premi de Jerez, i fins ahir no havia tingut cap problema. “Estic convençut que m'ho han dit perquè algú s'ha queixat que la porto, no pels colors. A algú el deu molestar que llueixi la ikurrin”, va afirmar. Ahir mateix a la tarda, Vázquez va canviar l'adhesiu del seu carenat per un de totalment blanc, ja que si no, la sanció podria arribar a ser de més de 3.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)