Ral·lis

Latvala treu les castanyes del foc a can Volkswagen

Ral·lis. Ogier plega per una errada, però un VW Polo encara és el líder a Alemanya

El títol haurà d'esperar. Tot just havia recorregut dos quilòmetres del primer tram de l'etapa d'ahir del ral·li d'Alemanya quan una humitat a la carretera va trair Sébastien Ogier. “Em vaig passar de frenada i vaig anar recte contra unes vinyes”, va explicar el líder del mundial. La suspensió esquerra es va trencar en picar contra una vorada i, malgrat que va mirar de continuar amb una reparació d'emergència, en el tram següent va haver d'abandonar. Avui es reenganxarà a la prova –enfonsat en la classificació, això sí– i demà lluitarà pels puntets extra del Power Stage.

Sense Ogier, el seu company Jari-Matti Latvala i el Ford de Thierry Neuville van liderar la prova. El belga es va acostar fins a dos segons del finlandès amb quatre escratxs seguits, però el segon pilot de Volkswagen va reaccionar en els dos últims trams del dia i va eixamplar l'avantatge fins a 7,3 segons, cosa que va deixar una mica “frustrat” el jove pilot de Ford, que havia atacat “a sac”. Dani Sordo (Citroën) és tercer, a 26,3 segons, però veu “impossible” enxampar Latvala “si no passa res”. Robert Kubica (Citroën) continua sent el líder en WRC-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)