Ral·lis

Ogier juga amb els rivals

Ral·lis. El líder del mundial s'escapa al capdavant del ral·li d'Austràlia amb el seu Volkswagen i avui ja podria ser campió. Kris Meeke (Citroën), protagonista negatiu en bolcar quan era quart

Sis trams tenia l'etapa d'ahir del ral·li d'Austràlia, i sis escratxs va marcar Sébastien Ogier (n'acumula 14 dels 16 disputats), que ja té 45,9 segons d'avantatge sobre Mikko Hirvonen. “Gairebé em va semblar que jugava amb nosaltres”, va reconèixer el finlandès de Citroën després del primer tram del dia, de 50 km. “Estava atacant i mantenia el seu ritme, però en els últims quilòmetres m'ha avançat de cinc segons com si res”, va afegir. “Potser sembla fàcil des de fora, però no ho és dins de l'habitacle”, va replicar el francès. Ho sap prou bé Kris Meeke, que això no és gens fàcil. El nord-irlandès era quart i tenia instruccions de portar el segon Citroën a l'arribada i no atacar Thierry Neuville (Ford), tercer. Però va cometre una errada i va bolcar, cosa que no va fer gens de gràcia al cap de la marca, Yves Matton: “Ha fet tot el contrari del que li vaig dir que fes.” Amb aquest incident, Citroën perd pistonada davant Volkswagen en la lluita pel títol de marques. El de pilots tal vegada quedarà sentenciat avui a favor d'un Ogier imparable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)